Tisdag

Har precis vaknat.. Klockan är lite 13.00 här borta och jag är hur seg som helst. Här kommer bilder från våran skaldjurs buffé som vi hade i helgen. Jag kan säga att det var jätte-mega-gott och krabban var godast! ♥


Anledningen till att jag inte uppdaterar varje dag är för att det händer inte så mycket utöver det vanliga i vardagen. Och jag har skolan att tänka på också!



Skaldjurs kväll

Jag sitter här och förbereder mig inför kvällens måltid. Vi ska ut och äta skaldjurs middag. Smaskigt värre!


Saker från marknaden. 10 baht styck!





6 November

Jag hade en blogg en gång i tiden.. och den ligger på is för tillfället?! Verkar det som.. men jag har inte glömt av dig!

Det är bara det att jag inte har haft internet hemma så jag har hunnit att uppdatera, och gå till internetcafé orkar jag inte göra varje dag heller eftersom jag har skolan att tänka på. Men nu har vi fått internet till vårat hus så jag har tillgång till nätet iaf och det är en bra början eller hur?!

Här på andra sidan jordklotet har jag det bra! Fast just nu är det lågsäsong och regnperiod, det märks att det är regnperiod men inte att det är lågsäsong. Det är massa turister här.. Mest Koreaner känns det som :)

Skolan går bra.. Har pluggar 2 månader exakt idag och jag kan redan läsa och skriva! Grammatiken är jätte klurig, inte alls som engelskan/svenskan. Man läser upp ifrån, och från både höger och vänster om bokstäverna, upp ifrån och ner.. bokstäver som inte finns med men ska uttalas ändå. Sen när man har lärt sig, tror man, så kommer det bokstäver som finns med, som man inte ska utala och även att de kan byta bokstav om de slutar med en viss eller om det är två tillsammans.. Fast jag fattar inte vad jag läser för i tal och skrift använder de inte samma ord. Gaah, det är tufft..


Bilden är ca 1,5 månad gammal






RSS 2.0