ny klippt

för en stund sedan klippte jag mig själv !! ♥
jag är grymt nöjd ( kort kommer i morgon på frisyren )

god natt







soo young ~

~ världens sötaste tjej soo young ~



" Lee Soo Young (född Lee Ji Yeon, April 12, 1979 i Seoul) är en koreansk ballad sångare. Hon debuterade 1999 i Korea med smash hit "I Believe". Närvarande har släppt åtta album och fem mini-album hon (märkt så Semester i Lombok, Classic, As Time Goes By, en höst dag, en gång) och sjöng sex OSTNADER. Hon är erkänt i Korea för hennes starka röst och även om hon sällan syns i hennes egna musikvideos, hon har tjänat en hel del popularitet. Hon har också nyligen dykt upp på en rad olika föreställningar, som visar hennes humor och hennes förmåga att vara komisk och sorglös och till hennes popularitet. Idag är hon anses vara en av Koreas mest kända och genomförda ballad sångare. "

källa : lee soo young











GREEN

kikar ut över trädgårn och ser att gräsmattan är grönare nu än i somras , why ?? var är snön ?
jag vill ha vitt och fint så det passar in till alla jul dekorationer

mamma var i ullared för någon vecka sen och hittade en sån söt tomte drärkt till tiffy ♥ också allt regnande , tiffy tycker det är jätte kul att skutta omkring i alla vattenpölar och alla leriga grus vägar , men jag tycker det är mindre skoj .. men det är alltid kul att pyssla om han efteråt , han blir så mjuk i pälsen :)

have a nice monday folks !


julsöt





1:a advent

när första ljuset brinner , står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas , att åter få fira advent ♥



vi har satt upp ljusstakar och adventsstjärnor här hemma .. viktor har bytt gardiner i mitt rum med så det blev lite mer åt jul hållet . vi har även varit hos viktors mormor och hämtat ett solarium :) så nu blir det sola sola sola .. ( när han har gjort i ordning sitt rum dvs )









don't like it ..

bara massa regn ..
men vad ska man förvänta sig av sveriges november väder ? det är inte som när man va liten och snön seglade ner redan i mitten av november och höll sig där tills våren kom , nu är det minsann andra tider


längtar tillbaka till thailands värme och dom goda drinkarna ♥




I gotta feeling ...









looong time ago

yes , det var ett tagsen nu . men det har hänt lite saker runt omkring mig så jag har inte haft tid att uppdatera eller ens tänka tanken åt min lilla blogg . huy verkar ju lite lost med haha :) och datorn tar jag absolut aldrig med mig runt på mina äventyr och inte heller har jag mobil för att kunna uppdatera .

men det har inte hänt så mycket mer än när jag skrev här sist .. jag mår myckte bättre nu än vad jag gjorde innan och det beror mycket på viktor , han har hjälpt mig massa och även att jag träffa julia i lördags kväll .. en helt oförglömlig kväll som börja lite tokigt fast slutade perfekt !! det hände en sån sjuk rolig grej med henne som jag ABSLOUT inte kan skriva om här , så pinsamt .. tack julia ♥ du är underbar som vän , bättre vän kan man nog inte ha ! ♥ ♥


ska försöka uppdatera lite oftare nu , vill inte tappa kontakten med alla underbara människorna i blogg världen

 

 









så j-vla glad

lycklig just nu ♥

efter alla motgångar och skit under alla mina år så har turen vänt en aning ..

allt är givetvis nytt och man är ju lite rädd och försiktig och efter alla idioter som jag har stött på tidigare har jag tappat tron helt och hållet på killar ! men det känns förbannat bra just nu i alla fall och jag hoppas jag kan får känna så här för alltid . i så fall är 1 problem av miljoner löst



dessa ord gör mig glad och tanken är helt underbar






the weekend

ahn yohng ♥

en väldigt dålig uppdatering från min sida !! sorry ..

men som ni vet så skulle jag vittna i fredags morgon emot mina gamla chefer . det gick bra , tror jag .. det var någon advokat som var jätte konstig att förstå sig på med hans skumma uttryck ! men efter 45 min var det klart och jag hoppas jag inte blir uppringd igen av dom !!

sen kom mamma och hämta mig på hennes lunch och jag åkte vidare till en gammal barndoms vän som jag inte har träffat sen mellanstadiet . trots att han bor i grannkommunen har jag inte sett han sen dess . han var absolut lika söt och snäll som sist . så vi hade mycket att prata om och där stannade jag tills igår kväll :)
detta var nog det bästa på länge som har hänt mig . där kunde jag känna mig avslappnad , trygg och problem fri med andra ord - amazing feeling !!! bästa halloween i mitt liv ! jag är glad ..

fast jag har tappat matlusten helt och hållet . har inte ätit sen i fredags och då var det två muffins .. idag MÅSTE jag äta , jag VILL men det går inte .. mamma ska försöka få hem lite saker som kanske kan hjälpa mig , vad det nu kan vara .

lina ringde nyss .. bästa lina ♥ i morgon ska vi ses


 

 


RSS 2.0