sol idag med!


Trodde inte att det skulle bli fint väder när jag vaknade i morses- mulet, grått och trist! Men det har varit super skönt ute och jag har även lyckats klippa Tiffy ♥ Älskar sommaren, hatar vintern, ogilla massa kläder!

Nu ska jag åka till affären med mamma!




enkel design!






so hot!


Så varmt! Är glad att jag äger en sån här bra fläkt! Så man kan få lite sömn..

God natt.. ♥


KAN

♥ 그는 이렇게 미남입니다 ♥




Nu är nästan allt klart!

MBK & Skånebar
Hej du-utomlands-känsla.. vilken värme!
Nu är nästan allt klart inför Thailand. Det är bara visum som fattas tror jag(?!) Biljetterna beställdes idag så måste vänta på dem först innan vi kan söka. Allt med CSN och skolan är klart så det är bara att vänta in tiden.
Men först ska jag njuta av sommaren här hemma och försöka hinna med allt jag ska göra innan jag åker, ska trots allt vara borta mer än 6 månader.




overdrive!








midsommar helgen!

I fredags åkte jag och Kristian till Göteborg för att festa. Vilken midsommarafton. Helt galet.. Inga kommentarer! Och har tyvärr inga kort! Men jag träffade underbara människor, det kommer jag ihåg! ♥

Midsommar dagen åkte vi hem och jag drog direkt vidare till nästa fest. Det var hos min heta MILF Noora, Eftersom hon precis har slutat amma så skulle vi fira! :) champagne ofc! Sen vidare till förfesten. En jätte kul kväll tillsammans med alla nära och kära! ♥

Husaren! Jag & Linn


Kom hem idag efter allt festande och jag känner mig sååå seg. inte konstigt?! Var hos Kristian och solade lite och träffade även Collin, Jakob och Rita. Vi beställde thai mat och åt det hemma hos mig så våra söta hundar fick leka tillsammans. Nu ska jag lägga mig i MIN UNDERBARA SÄNG och sova i 4 veckor!



Midsommar naglar


Dessa tre nagellack köpte jag i Göteborg förra helgen, det är SMALA penslar i, så man kan göra detaljerade linjer osv.. Skit bra och fanns i flera färger! Fattig som jag är köpte jag bara dessa 3.. men jag åker ju snart till Thailand och där finns  det ju miljontals sånt där :) Första gången det finns såna här lack med smala penslar i Sverige? Har annars bara funnits i utlandet. Bra Åhléns city! ♥ :)

Nu ska jag göra i ordning mig för att dra till Göteborg igen :)

MIDSOMMAR KRAMAR!! ♥




Midsommar



Efter alla förfrågningar och fester valde jag Göteborg med min "bror" Kristian!

Nyår 2007, visst är vi lika?! :)






Shopping!


Hemma hos Kristian
Han hade fått grejer från Korea till sin systerdotter, så sött :)

mot stan, ner cabbat ♥
godaste milkshaken på MAX - jordgubb ♥

Detta var våran dag! Fylld med shopping och massa skratt! Just nu är det sommarrea and i love it! Hittade en grymt söt klänning tills i morgon och massa andra mysiga och söta grejer! ♥




page!


Jag vet inte vad som flög i mig allvarligt talat! Men nu är det KORT! Eller?! Hihi, nej nej det är inte alls så kort, klippte inte av mig allt hår förens jag är SUPER SÄKER på att jag vill ha det så här. Plus att jag klippte lugg, men jag är nöjd.. tröttnar jag så har jag kvar den gamla längden med :) smart va?!



idag med..


Lisa & Tiffy + cola + kalle + pocky + sol




jag + tv4


Heja SydKorea ♥




äntligen värme!




Vem solar idag?! 





Thai food


köpte i Göteborg, super goda!


på Thaihouse


på väg hem från mormor, vacket





Göteborgs helgen i små drag!

bibimbap (koreansk) och någon japansk nudel grej :)




Ritas vinst och Adis vinst! Lite skillnad?!

Haft en underbar helg hos Collin ♥ Vi har ätit GOD mat, shoppat lite, hälsat på Collins mamma och umgåtts med ett gäng härliga killar! ♥ i fredags kväll när vi anlände till Gbg åt vi på en Grekisk restaurang på Linné, och efter det blev min mage upp-och-ner, satt kvar hela helgen och även idag, jätte jobbigt men jag överlevde! :) Planerna slutade inte som dom skulle (hade vi andra planer?!) och vi älskar oförberedda saker och impuls! Träffade Huy och hans vänner, så nu har han LOVAT att han ska uppdatera i VÅR blogg tillsammans :)

Hela Göteborg var ett enda festival område kändes det som
, folk överallt, det var Metaltown och Pier Pressure, men det är inte vår musiksmak så vi skippade det!

Igår kväll de sista timmarna innan vårat tåg gick hem spenderade vi på Casino Cosmopol och slösade pengar.. eller inte jag, men de andra hade minsann skoj! Eller mindre skoj.. En av dessa blev VÄLDIGT glad och nöjd!


på väg..



Ha en underbar kväll, det ska iaf jag/vi ♥




snart färdig


Mums, nudlar och revben! ♥ kunde inte bli bättre.. Igår köpte jag Jacky, var åratal sen sist och då tyckte jag det smakade äckligt och konsistensen var som gelé/snor. Och än idag smakar den och känns lika äckligt i munnen! Så absolut sista gången för Jacky i min mun!

Har sminkat mig och ska ta på mig lite andra kläder innan avfärd! :) 




glad!

Nu har jag fixat tvätten så jag kan ha med mig något snyggt till Collin. Jösses, jag har inga "fin" kläder.. bara "mys" kläder haha.. nej då, lite sommar kläder har jag ju.. det får bli det! Det är svårt eftersom jag inte riktigt vet vad det ska bli för väder! Jag hoppas på sol och 25+ varmt!

Sitter här och väntar på att tiden ska gå.. Nu visade det sig att Ritas sista dag igår på hennes praktik, så vi hade kunnat åkt tidigare idag än ikväll! Men men.. Den som väntar på något gott, väntar för länge eller?! :)

Jag är ap hungrig
! Måste hitta något gott nu innan jag forsätter att packa..




varför?!


göteborg, suck, why?!




Coolstuff.se

"Nu vill vi pusha för våra taggar och erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att länka till en valfri tagg och få ett prylpaket, en länk tillbaka samt ha chans att vinna ett fint pris!"



Coolstuff.se har nu en "kampanj" att om man länkar till dem med en tagg i sin blogg kan man man få ett prylpaket gratis, och chansen att vinna internetradion :) yey.. Du kan se här mer om detta!

Man kan välja bland massa olika taggar, men jag valde födelsedagspresenter eftersom det alltid är någon som fyller år och därför kan man hitta någon bra present via coolstuff!

Sista dag att delta:
20 juni 2010, så passa på ppl!




pink and sweet bow!

Söta va? :)

Jösses vad dålig jag är på att uppdatera bloggen, men nu när det har varit så fina dagar med sol och 22+ vill jag gärna inte sitta vid datorn, förståeligt va?

Igår var jag bara ute i solen och nu är jag så brun så jag behöver inte sola mer ungefär. Idag lyser inte solen så mycket men jag har ändå massa saker att göra.. Ska även packa, ska resa bort över helgen till Göteborg! Ska bil så bort, åker ikväll. Jag ska möta upp min kompis Rita vid stationen och åker sedan till Gbg där våran vän Collin bor! Vet ännu inte vad vi ska göra, hoppas Collin överraskar oss med något skoj! ♥

Vad ska ni hitta på idag?





himlen är blå!

20 kr styck! kunde inte låta bli :)

Detta blev vad jag shoppade igår. Älskar marknader. Jag gillar mest att strosa omkring och kolla på sakerna och kolla in alla människor, känna gemenskapen och njuta av vädret! 

Nu idag skiner solen och det skulle bli 22+ idag, så jag ska nu upp och äta frukost och sen ut till min varma sol. Det blir att ligga där ute och fortsätta att läsa min Kalle pocket, haha.. Älskar Kalle ♥ Som liten samlade min bror på Kalle Anka pocket och tidningar, så nu återanvänds dem igen, perfekt!

Hoppas alla får en fin dag idag med ♥



jippi

♥ phuket - patong, taget från min kompis balkong 07. vi ses snart igen! ♥

Ska bli så kul. Längtar.. ♥
Åker tillsammans med min kille. Så det ska bli en bra grej tillsammans som vi kan ha i minnet när vi blir gamla! 

Ny kategori: Lisas plugg i Thailand




Mobilblogg-sola!

img_6807 (MMS)

Hej och god middag! Nu är jag hemkommen från marknaden med grannen! Jag hittade skor och en tröja, visar er sen! Nu ska jag, min nya bikini, Kalle och ett glas Cola ut i solen! Vi hörs senare!


OMG!


i år alltså :)
(bilderna från google)
BARA FÖR ATTNord Korea spelar :) missade Syd Koreas match i helgen.. Men jag är verkligen inte för fotboll.. Ogillar den sporten, eller all sport på tvn, mycket roligare att se på sporten live istället! Men bara för att alla tjatar och det är ett sånt hysteri om VM så måste man ju kolla en liten stund. Jaha, nu har jag sett skiten.. Hejar på alla asiat lag, hum, alla? Har ingen aning om vilka som är med och vilka som är ute ur leken. Haha.. Vet att Sverige inte gick vidare i alla fall men S-Korea gjorde det.. WELL DONE! ♥

Nu blir det att göra i ordning sig för sängen, i morgon ska jag upp tidigt för att skjutsa mamma, och jag ska även på marknad med grannen :) woho.. 

God natt, när alla ska lägga sig!




massa gott


tack papi ♥
daimstrut till mig och lakritspuck till Tiff ♥
Fast han åt inte upp hela :) han älskar lakrits.. precis som jag!

Älskar asiatiska nudlar! Äter bara dem, om man ska ha smak på dem. Bästa kryddningen ever! Dom som man köper på ICA smakar gammal plast eller gummi.. Mår illa av lukten! Tur det finns olika asiatiska små-affärer runt om kring mig :)




så här gör ni mina rosor!


FÖRLÅT för världens sämsta kvalité! Hoppas ni ser ändå!



You need!
  • gladpack/plastficka
  • olika färger i rosa
  • grönt lack till blad
  • tandpetare/dotting pen
  • pincett
om du vill:
  • glitter lack
Gör bara så som i videon och sen toppa med glitter.  Vänta tills rosorna har torkat ordentligt och ta upp dem med en pincett, placera dem på nylackade naglar (så fäster dom bättre). Toppa med top coat och sen är det klart. Svårare är det inte! Super lätt. Det behöver inte vara rosor.. använd fantasin :)

Lycka till!




dark again!

innan: taget i badrummet, dåligt ljus osv..
efter: MÖRKBRUN igen ♥





summer nails


Blev så nöjd med resultatet ♥ I och med att det är akryl naglar jag gjorde så sitter det, hårt som berget! Och sen när jag har tröttnat på rosorna är det bara att ta bort och måla om med någon annan färg och sen när jag har tröttnat på det så sitter ändå den franska manikyren kvar under.. Gött, då har jag ändå en fin manikyr utan att behöva måla om dem, haha.. smart va?!




jal ja yo!

har pysslat med mina naglar hela kvällen, jösses vilken tid det tog! phew. äntligen klar. Resultatet blev jätte bra och jag är nöjd! och det lär sitta ett tag nu :) men helst så byter jag gärna design 1 eller 2 gånger i veckan, målade naglar ser bäst ut! Bild kommer i morgon!

Är inte trött
, med tanke på jag vaknade 4 i morse och har hållit mig vaken tills nu är ganska bra av mig :)
Måste försöka hoppa i sängen nu, har lite saker jag ska uträtta i morgon!

Jal ja yo alla sötisar!(god natt på koreanska)




ny vecka

Shit, har verkligen varit vaken sen 4 och det är jobbiga flugor överallt, ogillar dom, dom surrar ett irriterande surr och ska krypa på en överallt, speciellt i ansiktet, why?! ganska äckligt alltså!

Måndag idag och min kusin kommer hit senare innan hon ska träna :) så himla kul att ha henne i grann-kommunen än långt nere i Jönköping. Vi hittar på massa skoj varje gång vi ses!



Hoppas vädret håller i sig nu så man kan få lite sunshine här hemma, så man slipper att va deppig! För detta "sommar" väder är inte alls kul, varje år är det så.. kan det inte bara va fint för en gångs skull
Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma.




Mobilblogg-allergi

Ligger här, vaknade vid 4 tiden i morse. Har kliat konstant i gommen 3 dar i sträck och nu kliar det även i halsen och i näsan! Jäkla pollen. (om det är det) Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Panik! Dessa piller emot fungerar ej :'( tänk om det inte är pollen, vad är det då som är så irriterande??


helgen...

...hos min Viktor har varit slapp!

I Fredags fick jag kantarell soppa ♥ Och glass med jordgubbar.. I LOVE!
Vi har lagat Tom yam, mums! Sett på film bland annat: krigs filmer, Saw 6, Babysitter wanted, Barnhemmet.. allihopa var kassa! Saw filmerna är ganska överdrivna, har flippat ur, de två första är helt klart bäst! Än så länge är "high school" filmerna bäst och thriller/rysare, (OM man är tillsammans med någon). Jag träffade även min söta Paweena när hon jobbade på Terrassen och även söto Julia och hennes granne!

Tom yam, men det är resterna och blandat med ris (spara på disken)

Fredags godiset var detta. Super stora ostbågar var verkligen stora och goda :)

Alltså Viktors dator är ganska krånglig, därför kan jag inte uppdatera när jag är där. Därför är det dålig uppdatering. 




dagens middag...




Denna mat var himelsk!
Nu ska jag till min älskling och mysa ♥

Hoppas alla söta får en bra kväll, vad ni nu ska hitta på!




Är glad!!


Igår när jag målade mina vackra naglar, så gjorde jag även en ny panda på min kusin (hon tyckte de va så söta). Jag kom på lite "nytänk" på den nya pandan.. så denna nya pandan är lite mer sötate! Ni som inte har sett mina skapelser kan kolla upp detta här.


bland annat:

Tack tack sötnosar! ♥





vad tycks?!

med glitter
utan glitter





ice ice!






lalala...

jo jag vet, gamla bilder dessa två, men var tvungen :3







Nödvändiga prylar!


En himla bra sak från Netto, trimmer, nagelpolerare, ladyshaver
snyta sig i pengar?? ofc!







Mobilblogg-mot marknaden

God morgon! Jag tror jag och mamma försov oss lite nu. Det blir en snabb frukost och sen bär det av mot kusinen, där det är marknad! (igen) Sen ska vi uträtta en del saker som bland annat; handla, köpa plantor och mamma ska klippa sig! Fårse när jag kommer vid datorn igen! Hoppas ni får en underbar dag idag!


Bye



Hade lite tråkigt strax innan vi åkte mot stan så jag tog lite extra kort :3 Nu ska jag snart åka iväg till min älskling.. Kommer hem sent ikväll. ♥


Tisdag

JIGGY JIGGY JIGGY JIGGY GETTING GETTING JIGGY JIGGY.. lalala..
har drömt om detta hela natten, artisterna och låten, jag är helt såld!

Tisdag morgon.. Måste städa klart mitt rum, byta sängkläder osv. Ska in till stan med, måste uträtta lite ärenden och även besikta våran bil, hoppas det går bra! Åker ikväll även till min älskling, vi måste ordna med lite saker som måste fixas denna vecka!!
Det handlar om vår framtid ♥


Ha en trevlig Tisdag!


kinesisk version


feat: Guo Shuyao 郭書瑤

Alltså, jag tycker VERKLIGEN båda versionerna är grymt bra! ♥
Kan inte välja :3 Och alla är sjukt fina.. Jag dör  *__*





beroende ♥__♥

Har lyssnat på dom i nonstop hittills, måste slita mig snart, annars så kissar jag på mig! haha.. Älskar verkligen dessa boys och KPOP för övrigt! I ♥ Korea (kanske för jag är en själv) :3 


I'm Korean and I'm Proud



I'M IN LOVE



• 0:19 Kan • 0:27 Yejun • 0:35 LeeU • 1:21 Jinon •

F. Cuz (koreanska: 포커즈, uttalas som "Focus"), är en sydkoreansk pojkband som förvaltas av CAN & J's Entertainment. Gruppen debuterade den 8 januari, 2010 med sin första singel, "Jiggy".
F. Cuz är känt för sin moderiktiga stil, skapad av stylisten Kim Woo Ri. Gruppens affärsidé är att "införa popkonst mönster och hip hop drag". Deras sätt har fått olika kommersiella kontrakt innan sin debut .

Pre Debut:
Jin på, ledaren för gruppen, har tidigare avlagt under dramat [[Cinderella Man]], och även spelat rollen av den manliga bly i SG Wannabe: s "Gashiri" musikvideo. Lee U var en ulzzang före debut. Lee U vunnit första popularitet 2005 då han deltog i många olika program med sin far, han var ursprungligen satt till debut som solo-sångare under namnet U (koreanska: ) LeeU också deltog i SBS Drama Gourmetsoundtrack under 2008. Jin På Kan och Ye juni för att vara medlemmar i en dansgrupp som innehöll flera sångare från Sydkorea, som Rain.. Både Ni juni och Kan gick Anyang High School eller Arts i Anyang.

2010: Debut
F. Cuz officiellt tillkännagavs av CAN & J: s underhållning den 6 december 2009. Från och med den dagen, ledamot per dag var ett avslöjade för allmänheten i korta videoklipp som visades sin talang. Filmerna hade över 30.000 visningar . Efteråt Cuz började F. filma musikvideon till deras första singel, "Jiggy", på December 15, 2009. Singeln släpps sedan ut i digitalt format den 8 januari, 2010,tillsammans med sina debut på KBS: s musikföreställning Music Bank. De digitalt och fysiskt släppte sin "No One" (EP) på 11 mar 2010. källa: wiki




grått och trisst



Därför förgyller jag dagens första inlägg med ett par "somriga" bilder från förra veckan (då solen lös), vilket den inte gör idag.. Det är grått och mulet ute, det ska regna idag såg jag på nyheterna. Men blommorna och mina små jordgubbs- och smultron plantor kan behöva lite regn också, så dom mår bra ♥

Har ägnat min morgon åt Disney Channel ♥ Har även dammat lite och ska fortsätta innan jag gör i ordning mig dagens ärenden.. Mindre kul, men det måstes.




ska lägga mig


Nu är jag helt slut efter dagens nationalfirande och upptäcktsfärden i Karlsborgs fästning! Skönt att va hemma och att få sova i min egna mjuka underbara säng ♥ Saknar dock min älskling.

Dröm sött! Det ska jag göra!




Karlsborg

2 dagar i Karlsborg
Tidigt igår morses åkte vi till Karlsborg där jag blev av släppt hos Viktor och deras sommarstuga! Första gången jag var där. Annars har jag bara åkt förbi med bilen. Det blev solnig, sällskapsspel, god mat osv..


Kubb med grannarna. Det blev 3-2 till mitt lag tack vare mig :) 
och det är sanningen!



marknad och firande i fästningen
Älg bilden: Föraren klarade sig som tur var, älgen var inte ens "vuxen",
det saknades en del kilon för att den skulle ha varit fullvuxen! Den skulle jag inte vilja möta iaf!
Sen gick vi en guidad tur runt i fästningen. Spännande!


Karlsborgs fästning:
Efter att Sverige förlorat Finland till Ryssland i kriget 1808-09. Blev Stockholm plötsligt en gränsstad och mer utsatt än tidigare.

Den svenska försvarsdebatten var intensiv och en centralförsvarsplan förordades. Planen gick ut på att en central fästning skulle byggas inne i landet, så att den svenska armén skulle få tid på sig att mobilisera. Meningen var också att kungafamiljen, regeringen och guldreserven skulle kunna flyttas i säkerhet om det skulle bli krig. Närheten till Göta kanal skulle underlätta transporterna så platsen där fästningen skulle byggas var given.
1819 beslutade Carl XIV Johan att en fästning skulle anläggas på Vanäs udde vid Vätterns västra strand.

Byggnadsarbetet utfördes delvis av fästningsfångar, men också av lantarbetare, soldater och med tiden skickliga yrkesmän som stenhuggare och timmermän.
Innanför vallarna växte en stad upp efter civila förebilder med bostäder, sjukhus och verkstäder. Redan på 1820-talet tillkom ett gatunät som ännu ligger till grund för bebyggelsen på fästningsområdet.
Källa

Det var min helg detta!
Karlsborgs fästning är ju även Sveriges "andra" huvudstad.. Och även att Göta Kanal 3 har lite ställen i filmen från fästningen :) Vi har haft perfekt väder hela tiden och det var så mysigt idag på Sveriges nationaldag tillsammans med min älskling!




Student kort!

God kväll!

Förlåt för den jätte sena och dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp i helgen!
Här kommer lite kort som beskriver fredagen i korta drag ♥


Jaha vart är studenten? Hon finns med på mammas kamera, och den orkar jag inte leta efter ikväll. Tar det i morgon! För ni måste se henne, världens gulligaste granne och student! Men jag är så glad för hennes skull och jag hade velat göra om studenten igen om jag fick chansen, för det är bland det roligaste jag har gjort ♥ Jag är så avundsjuk på alla årets studenter.. gaah!! Vill meeed :'(





mot skolan!


Nu ska jag iväg mot mina studenter som springer ut klockan 12!

Till alla studenter idag
: GRATTIS och njuuuut
Själv ska jag njuta av vädret och av allas studenters lycka!





pain pain!


Tiffy, han VET att jag har det svårt nu efter operationen! Han sympati sover när jag sover och följer efter mig varje steg jag tar och ville knappt gå ut på promenad när pappa skulle gå ut. Han bara sätter sig ner och tittar med sina stora söta valp ögon som tränger sig in i hjärtat mitt. Pussar på mig hela tiden och vill ligga i knät! Älskar verkligen dig Tiffy, utan dig hade det inte varit lika roligt!

Nu ska vi lägga oss och sova, student i morgon!




inför studenten!




GULT ÄR INTE FULT!





Mobilblogg-opererad

Hejsan! Solen skiner som aldrig förr och här ligger jag och är nyopererad :/ får man svära? Jo nu får man- helvete vad ont det gjorde! Blodet rinner som floder just nu och är ensam hemma.. Kan inte ens gå på toan utan att det ska forsa blod! Nu ska jag ligga här med högläge så blodet kan stoppa. Hepp slut på klangandet. Vi hörs när jag är i ett bättre tillstånd!


måndag och tisdag!

inne på H&M
Mitt nya läppglans!
Min nya hatt!
Nytt!
thai restaurang

Detta är min måndag och tisdag i bilder ♥ Shoppat lite grann med min kusin, vi har myst med jordgubbar och jag fixade hennes naglar igår och ätit på thai restaurang med min kusin och mormor idag :) Hon sov över här, det är därför jag inte har hunnit har uppdatera här på bloggen, eftersom vi har haft så kul och inte har varit vid datorn! 

Läppglanset: Luktar och smakar jätte gott, tropiskt! sitter bra och kan rekommendera det!




RSS 2.0