förvirrande

Jag drömde om att jag var med i High School Musical! haha, jösses.. och drömde även att jag, noora och några till var i en jätte stor sjö med massa berg som sprutade ut vatten och läskiga monster som vi fångade och vattnet bara steg och steg. bara 2 gånger om dan sjönk vattnet.. låter ju sinnes! :S

Ska göra i ordning mig nu, ska iväg på lite ärenden senare.. ska band annat gå på möte och även möta kusin. Det är sol ute och blå himmel, yey!

Vad ska ni göra idag första dan på veckan, skola, jobb?


flera nappar!

Lakrits-hallon. Salt lakrits och Polka
Glömde visa er att mamma hade köpt nappar till mig :) det är tradition att någon som har varit på liseberg köper såna här till mig och min bror! (om vi själva inte är där). Har dock inte smakat dem än.. Gott och blandat kommer inte där ifrån.. Usch, gott och blandat påsen var inte god, det är kanske 2 gången jag äter dom och jo, dom har funnit ute på marknaden i flera flera år, men dessa tilltalar inte mig, då är originalet godare!

Nu ska jag sova.. eller somna till en film! :)
God natt alla söta flickor och pojkar!


mamma ♥


min mors dags present ♥ en liten palm. eftersom den typ aldrig kommer att dö även om man inte vattnar den på någon månad! toppen bra, minne för livet :) och även ett sött litet kort jag gjorde igår kväll.. finfint!

sol på kvällen




verkligen en film dag!

Jag har hunnit med att se på dessa: Startruck, 17 again, High School Musical 3 och snart ska jag se Bandslam. Alltså man tröttnar aldrig på dessa sist nämnda filmer! 

Bandslam:

Will och hans mamma, Karen Burton, flyttar till New Jersey för att hon har fått ett jobb där. Will är inte den mest socialaste personen i skolan. Sams personlighet är nästan densamma som Wills och de blir goda vänner. De blir båda överraskade när skolans populära tjej, Charlotte, frågar Will om han vill ställa upp i en bandtävling tillsammans med bl a henne själv. Charlottes förre detta pojkvän, Ben Wheatly, och hans band är beredda att vinna tävlingen. Will kommer fram till att han både kan delta i något och även förändra något.

 

Bandslam är filmen som bevisar att kärlek, vänskap och musik fortfarande kan funka.
Källa: Wiki.



 


STARSTRUCK




Har precis sett på Starstruck som gick på Disney Channel!
Måste säga att jag gillade den jätte mycket! En typisk kändis-faller-för-icke-kändis-tjejer! Jag gillar Disney's filmer och serier. Som Hannah Montana, Magi på waverly place, Sonnys Chans, Zack and Cody etc. Alla skådespelarna är så söta och duktiga! Underhållande verkligen.. 

Jag kommer ALDRIG växa ifrån Disney! Har alltid gillat Disney filmer och kommer alltid att göra! Speciellt Disney Channels alla kanaler.. De är bäst ♥





Filmen handlar om Jessica (Danielle Campbell) som har en syster, Sara, som är helt galen i Christopher Wilde (Sterling Knight).

"Christopher Wilde är tonårs-idolen som alla tjejer avgudar.

När småstadstjejen Jessica Olsen åker till Kalifornien för att hälsa på sin mormor springer Christopher Wilde in i henne efter ett framträdande. De börjar som ett rätt omaka par men relationen utvecklas och blir allt mer komplicerad. Filmen bygger på Christopher och Jessicas flykt från paparazzi-fotografer och hur ödet i slutändan för dem samman."

Sterling Knight, född 5 mars 1989 i Houston, Texas, är en amerikansk skådespelare, sångare och låtskrivare. Han är mest känd i rollen som Chad Dylan Cooper i Disneyserien Sonnys chans. Han har också varit med i Hannah Montana där han spelar han Lucas, då han var ihop med Lily. Han har medverkat i bland annat Starstruck, 17 again och Elle: A Modern Cinderella Tale.

Danielle Campbell upptäcktes i en frisörsalong i Chicago. Hon fick sitt första stora genombrott som en gästroll i Prison Break som förekommer i sju episoder. Hon medverkade även i en rikstäckande kommersiell för Build-A-Bear Workshop och spelade karaktären av Darla i 2008 filmen The Poker House samt en återkommande roll på FOX: s Prison Break . År 2010 medverkade hon i Disneys TV-filmen Starstruck , och har tecknat ett utvecklingsavtal med företaget.

 

källa: wikipedia

Har ni sett den och vad tyckte ni?




hemma igen

Igår kväll åkte jag iväg till min grabb! Vi hade en riktigt mys kväll igår och idag myste vi mest framför filmer och på stan. Det var cykel tävlingar i Falköping så det begränsade typ de gatorna vi ville gå på. Men jag hittade i alla fall en fin "blomma" till mamma tills i morgon :)


Nu denna kväll är jag hemma igen och ska bara mysa framför tvn med Tiffy! :) Mamma och pappa är på Liseberg med deras vänner så de kommer nog hit senare och fikar.. Ville med åka till Liseberg, men jag och Viktor ska åka dit i sommar när värmen har kommit, om den nu gör det?!

Ha det fint alla på andra sidan skärmen! ♥





Mobilblogg-mys med jordgubbar!

img_0840 (MMS)

Vi har köpt färska jordgubbar, mangoglass, Cola och Oreo.. Hej beach 2010! Mys med killen och Talang. Sen Göta Kanal 3. Ha en fortsatt mysig kväll alla söta!


mina första akryl naglar!


Alltså allt är av akryl, förutom stenarna i olika färgerna, och jag gjorde detta helt själv, första gången jag gjorde akrylnaglar!! Yey me ♥ Är nöjd, men ska öva på så jag blir ett proffs..

Vad tycker ni?




fredag!

Och hej underbara väder!! Soligt, inte så varmt än med tanke på tiden, pyttelite  moln bara. Ska försöka få i mig lite frukost och sen gå ut och gå med den lille.. Sen ska jag till bilprovningen med grannens bil, jag hoppas jag inte får gå hem! :)

Hoppas ni har fint väder vart ni nu än befinner er för det tycker jag man ska ha när det är helg!




mami love!



- Lisa det är mat!
Hon hade gjort i ordning avokado med räkröra, en liten ölkorv och en jätte söt tomat.. haha kika in formen, och en skål färska räkor! Medans vi kollade på halv 8. Min mamma vet allt hur man sätter det lilla extra i vardagen!! ♥ 

Nu kollar jag på Sveriges historia, lika spännande som vanligt :) lite coolt att veta vad som hände förr och hur det såg ut osv.. Sen ska jag nog kolla på en film, kanske Alice in wonderland!

Ja, jag önskar alla en god natt och fina drömmar så hörs vi mer i morgon!




1 år sedan

lite random bilder från dessa månader! ♥

Under den tiden träffade jag helt underbara personer, men även FALSKA IDIOTER SOM BARA UTNYTTJADE MIG, både Thailändare och Svenskar, det jobbigaste av allt av en tjej som jag TRODDE var min kompis som tog min ena väska när vi var på väg hem till Sverige, glömde kvar väskan i hennes bil och fick tillbaka väskan med ett nästan tomt innehåll.. det var presenter till nära och kära, smink, klänningar, accessoarer etc. Även polisrapporter från Thailand. Jag trodde som sagt vi va vänner, men vänner GÖR INTE SÅ, alltså en allvarlig psykisk störning har kvinnan! Hur kan man med över huvudtaget att TA SAKER som INTE ÄR ENS EGNA? för mig helt oförgripligt! Det hela är såklart polisanmält och jag hoppas polisen gör allt för att få tag i henne, eftersom det är MINA SAKER.. och själva principen!! Hoppas de hittar henne efter de uppgifter jag har om henne! Vad har hon för användning av mina saker när hon är dubbelt så mycket större än mig och en polisrapport lixom? Bara för att förstöra för andra, bara för hon själv har ett tragiskt liv behöver det inte gå ut över andra?! Men tyvärr mina kära så finns det såna människor ÖVERALLT i världen!

Avskyr människor som förstör
Finns ingen anledning!!




regn kanske?

Ser ut som att ska regna nu! Tur att jag hann att gå morgon promenad och äta frukost i solen!
Därför är det dax för en film! Och det blir The Hills have eyes 2!



För några veckor sedan såg jag och baby The hills have eyes (alltså första filmen), då låg jag som en spänd hjort som typ bajsa ner sig.. och nu ska jag se denna själv? Hur ska detta gå?! Jag har ju lovat mig själv att inte titta på såna här skräck filmer själv!  
Tur jag har min Tiff här som ligger här och lugnar ner mig med sina söta aura! ♥




uew..

Den måste ha satt sig där i natt eftersom jag klippte och duschade han!! Då kollade jag även nog igenom hans lilla kropp efter dessa snuskiga varelser! Måste köpa fästings medel eller halsband så dom inte sätter sig, för dom är så äckliga och motbjudande! Har tagit redan 2 st, men dom kröp på han.. Uew.. mår illa alltså. Varför är dom bra? De för ju bara runt sjukdomar!


tack gode gud att jag inte hittade en sån här på han, då hade jag nog svimmat!
bilderna är hämtade från google!




torsdags morgon!

När jag vaknade upp i morse vid 8 så var det sol ute och lite moln, yes äntligen!
Nu har jag legat och sett på tvn lite så här på morgonen och nu är det dax för att göra i ordning frukost, och det är fortfarande sol ute! Vindstilla.. Hoppas det är så här hela dagen så man kan sola och få lite mer färg på kroppen!

Hoppas alla har sol, vindstilla och fint väder idag




planterat!


jordgubbsplantor, gräslok, persilja och vi sådde även dill


våra kärleks smultron ♥
God natt och dröm sött alla söta!
Önskar att jag kunde plocka färska jordgubbar och smultron, men än så länge får jag bara drömma om det!




panda nails!

på min kusins naglar ♥





jösses så söt!

Såg detta hos Posh Pooches att man kunde tävla om detta till sin älskling, och det skulle passa min goding perfekt! Inte sant?! Han skulle bli lyckligast i världen, eftersom han ÄLSKAR såna här mjuka saker som han kan leka med! ♥ Så vi håller både fingrar och klor att vi ska vinna detta ;)




movie




Kick-ass
Dave Lizewski, en ung kille bestämmer sig för att bli en superhjälte kallad "Kick-Ass". Helt utan superkrafter och med en hemmagjord kostym, men med brinnande ambition, lyckas han göra ett namn för sig. Under sin resa stöter han på flertalet andra maskerade "hjältar" och skurkar.

The Crazies
En småstadsidyll slåss i spillror när ett okänt gift förvandlar invånarna till mordiska galningar. Stadens sheriff, hans gravida fru, hans närmste man och en sjuksköterska är några få som inte har blivit infekterade, och de tvingas nu samarbeta för att ta sig ut ur staden levande.
Läs mer!




glass i stora lass

strö på chokladströssel och o'boy- daim inside

i lördags smakade jag på glassen och jag tyckte inte den var något vidare.. men efter jag har strött på detta efter var det så mycket godare. (detta var min efterrätt igår

Idag vet jag inte vad som händer riktigt eftersom att vädret är ostabilt och grått ute. Vet ej vad man ska göra när man inte kan lita på vädret? Någon som har något tips? Det har regnat och åskat hur mycket som helst här och nu är jag trött på detta!




vilket underbart väder!


2 år gammalt kort *_*







nagel, naglar



Annyonghi kaseyo ♥



mm gott!



igår åskade det hela dagen nästan och var jätte dåligt väder, vad passade bättre än en film dag? Vi kollade på Avatar tillsammans och gotta oss med lakrits klubbor ♥ (Tiffys favorit) Avatar va grymt bra, förstår inte varför det tog mig så lång tid att kolla på den..



Älskar min hund över allt annat! ♥


Sommarland


Det var kommunal som hade hyrt Skara Sommarland igår för de firade 100 år!
När jag åkte till Sommarland började det regna och jag intalade mig själv att det skulle spricka upp.. Vid 1 tiden kom solen och det blev varmt och skönt (se själv himlen på korten, vilken skillnad). Det blev mat och uppträde, inte mindre av After Shave, Anders Eriksson och den ofattbara orkestern som var bara så bra och roliga! 

Åk attraktionen
Tranan
var ur funktion hela dagen, den hade man längtat efter mest, eftersom pappa var med och byggde den. Men allt annat fungerade och det var skoj, vattenlandet hade blivit tempererat sen sist jag va där och det var full fart överallt. Fritt fall såg bara så sjukt läskigt ut! Åkte gokart första gången där (tror jag) så hemska bilar, trodde de skulle gå sönder och gasen va seg :/

Ska absolut dit mer i sommar, det ligger ju inte så långt i från mig, ungefär 20 min :) Bada och åka alla skojiga rutschbanor och attraktioner!

Och jag vann på Toblerone hjulet! Det händer att jag vinner vart 4:e år, jag har sämst otur i spel. Fast jag har ju tur i kärlek denna gång. Man kan inte ha båda!? 


Bästa låten just nu ♥





färsk potatis


Japp, det var gott. Faster och henns man har kommit hit och myser med oss i kvällssolen ♥
Passar då inte färsk potatis och sill till detta mys väder?! Själv äter jag inte sill, men gillar senap-sill, fast till midsommar och jul, de enda gångerna jag äter det. :)

Jag har lite ont faktiskt över solens heta strålar, så jag går runt här med en stooor t-shirt och jag hoppas att det blir sol i morgon till Sommarland, men jag måste akta mig så det blir att smörja in sig med skyddsfaktor 20, man ska vara rädd om sin hy! Som liten hade jag aldrig solskydds faktor, men nu sen typ 19 års ålder så måste man tänka sig för, eftersom hyn redan börjar åldras runt 20.. så man måste verkligen sköta om den så man inte ser ut som ett russin när man är 40! ;)

Ska mysa vidare här.. Snart kommer glass och kaffe, men jag skippar kaffet med! Efter det ska jag lägga mig och se på film. 


Ha en fortsatt trevlig kväll!




lovely lovely



BRUN! det var inte en dag försent. Jösses som jag har längtat efter att bli brun och fin ♥
Är på god väg nu iaf..



Vilken underbar lördag, älskar detta varma väder, perfekt för mig! Hoppas det håller i sig, för i morgon bär det av till Skara Sommarland! ♥
Take care!


uppdatering!
har shoppat ett par jeans shorts på rean i morse, 50 kr på H&M och varit med föräldrarna och köpt blommor. Har köpt jordgubbsplantor, hoppas det blir några senare i sommar, mums!




Fredags kväll



fy bubblan, när det ska bli åska och under åska får jag världens huvudvärk och vill bara krypa under jorden!

Idag har det verkligen åskat! Rakt över oss var den nog, det var lite läskigt.. igår var den bara i närheten och skrämdes lite. Nyss försvann den och jag kan se på tvn igen och ha på datorn, yey! Fast orkar inte sitta här en längre tid eftersom jag har ont i huvudet! :( Kollar på Talang nu och hejar på Moa, hon är ju från grannkommunen så det är därför!

Ha en fin kväll alla ♥




kawaii nails





rosetter


Själv är jag naturligtvis nöjd, eftersom det är första gången jag håller på med något sånt :) kul att testa och att "piffa" upp sina halsdukar samt scarfar till något gulligt! ♥

Nu ska jag fortsätta med mina vardagssysslor här hemma så mamma och pappa blir glada när huset är städat och fint. Måste även äta lite känner jag!

Ha en fin fredag ppl!! ♥





rosa, fluffigt och sött!


Idag har jag klippt Tiffy ännu mer så nu har han pälsen kort och kan nu möta sommarens varma dagar, utan att gå runt i den tjocka pälsen (som tyvärr växer som ogräs, vilket är bra på vintern).

Ska inviga mitt nya HK täcke som jag köpte i början av året. Med mitt fluffiga dun-täcke. Det är dax idag känner jag, och Tiffy ska inviga sin nya korg som vi köpte idag :) Visst passade han i den? Über söt!

Vi ska kolla på tvn nu om Sveriges historia som går på 4:an. Sen ska vi nana för natten så vi kan komma upp tidigt i morgon.

God natt och dröm sött önskar vi ♥




damn!



räckte i ca 1,5 år.. drygt! men nu idag tog den slut :'(

silky hair coat - ger styrka, glans och gör håret lent och mjukt i hela håret!
Köpte i thailand, måste dit och köpa nytt! Finns säkert här i Sverige med, men då är det nog dyrt. Måste kolla upp detta. någon som vet? tips någon?




feeling hot hot hot





nya favoriten

Nya o'boyen Daim inside är VÄRLDENS GODASTE CHOKLADDRYCK! Jag överdriver inte! Testa och upptäck själva! Ni kommer tycka som jag, om ni gillar choklad, daim och o'boy dvs. För mig finns det inga andra alternativ. Och det är Limited Edition också! (begränsad upplaga) Så lätt att jag ska köpa ett par och ha i framtiden!

Testa, drick och njuuuut ♥




Mobilblogg!

God förmiddag! Det åskar här som in i.. Vågar inte ha igång datorn! :( inte värt det ifall blixten skulle slå ner. Varmt och kvavt precis som åsk-väder ska va! Bloggar senare när det har lugnat sig!!


tom yam


Super enkelt att göra och blir lika gott som i restaurang, om inte godare ♥





Pappa & kusin ♥


Vilken kanon dag! Jacka av papi och tröja av kusin
Marknad och 21+ idag! Lovely.. det är på tiden att det kommer värme, men när värmen kommer så kommer även åskan :O jag är super rädd för åskan, eller jag har väl super RESPEKT för den.. ogillar och får huvudvärk! :(
Har tom yam soppa på spisen.. magen kurrar.




hos Linn

Igår var jag och min förkylning hemma hos Linn och myste med godis, wii och tvn! ♥

Jag slutar aldrig förvånas utav Linns söta lägenhet med alla de söta saker som hör till. Saker säger ganska mycket om vad personen är för person :) Alltså, Linn är en söt liten cupcake som älskar Disney och tv-spel! Hon har PS2, cub något och wii.. tusen konsoler och tillbehör, hon har säkert något mer spel i gömmorna och 1000 spel till allt :) Världens underbaraste Linn. En liten söt och gosig nalle ♥



Det var så kul Linn, vi får ta och göra om det igen snart.. fast då hoppas jag att min allergi är borta! ♥






Bli vigd av robotprästen I-Fairy


Här är roboten som viger bröllopspar!

Låt dig vigas av en enmeterspräst i plast, som är fastskruvad i golvet. För första gången har en robot nu vigt ett bröllopspar.

Robotprästen heter I-Fairy och vigde paret Tomohiro Shibata och Satoko Inoue i Tokyo. De har båda kopplingar till robotindustrin i Japan och valde därför att vigas av en robot, skriver The Guardian.
I-Fairy har både blinkande ögon och flätor i plast och är bara lite över en meter hög. Roboten fick dock assistans av en man som matade in olika kommandon i en dator kopplad till roboten.
Bruden jobbar hos robottillverkaren Kokoro och brudgummen är professor i robotik i Japan. I-Fairy finns att köpa för ungefär en halv miljon kronor.
källa: metro


jag vet inte om jag skulle vilja bli vigd på det sättet. Verkar lite konstigt att stå framför en robot när man ska gå in i äktenskap och lova varann evig kärlek osv.. Men lite häftigt är det allt, det kan jag inte säga något annat om :) men Japan är ju typ "först" med allt så det blir nog kanske populärt här borta i Europa med någon gång?! 

Skulle ni vilja bli vigd av en robot?




sött så sött






chaufför today




Ska skjutsa min granne idag, sen får vi se vad Tisdagen har att erbjuda! :) Kvällens tv är ju det bästa, så det ser man ju fram emot ♥ Ha det fint alla söta idag!

planterat om

jag har planterat om.. eller, det var mamma som gjorde nästan allt.. fast jag fixade dekorationerna och visade vart allt skulle va.

okej, korten kanske inte visar exakt hur det ser ut.. ser ut lite som en djungel, men jag blev nöjd, det är huvudsaken, mycket finare om man ser den här i verkligheten :)



den där gula saken, vet jag inte varför jag satte dit.. den är lite halvt sönder efter att Tiffy fick tag i den i julas och bet i den så den tappade lite fjädrar.. men ville inte kasta den heller!




hej måndag!

thailand hösten 08
nyår 08

kollar igenom gamla kort, minnen
dessa kort är ungefär 1,5 - 2 år gamla

ofta blickar jag tillbaka i mitt liv och tänker tillbaks på den tiden som var.. oftast är man efterklok och en del saker är man nöjd över, kan aldrig vara perfekt! Ska sitta här och kika igenom lite kort nu.. och minnas den "goda tiden"

Ha en fin måndag allihopa ♥

 


Mc Donalds

Kollar nu på : Dokument inifrån: McFusk & Co
yey.. Mc Donalds i ett nötskal alltså! 




Vad gillar ni?
Max, BK, Donken, Sibylla eller nåt annat ställe?





Rosa och Lila




har glömt totalt att lägga upp bilder på mina "ny" målade naglar. Det var i onsdags, bättre sent än aldrig! :)





lördagen!



Meningen var först att jag skulle till min vän Linn som fyllde år igår, men jag fick förhinder + att jag är förkyld. Så jag hade aldrig orkat. :( Så jag tänkte va hemma först och va med Tiffy, men i sista sekunden ändrade jag mig för att följa med mamma och pappa till deras vänner uppe i Karlsborg. Tittade lite på säsong staren av Sommarkrysset och medan de andra grillade. Första grillningen avklarad.♥ Borde ha blivit av mycket mycket tidigare.. men vädret har varit så konstigt när vi väl hade tänkt..



Idag blir det Norrköping ♥
Vi hörs ikväll. Ha en fin söndag!



fredagen med..

...sushi och håltagning ♥




Det gjorde inte så ont som jag trodde, jag har tagit 3 st hål innan på salong med pistol och då går verkligen super snabbt, men med Viktors hjälp så gick det galant! Även om man var tvungen att pilla lite med örhängena osv. Jag är glad att jag gjorde det, annars så hade det kostat massa pengar och det har verkligen inte jag nu, i dessa tider! Funderar på att öka hålen längre upp sen, vi får se hur det blir med det! 






mulet..

ska skruva ihop ett "bord" som vi köpa på IKEA igår.. sen vet jag inte vad jag ska göra eftersom det är så kasst väder ute.. det blir väl film hela dagen lång!!

vad ska alla söta göra idag??





Mobilblogg! Shopping i Jkpg

img_6807 (MMS)

Är i Jönköping! Shopping today! Har varit på IKEA och nu är vi hemma hos min morbror och hans familj.


bio?!





Sweet!






Hello Kitty dag!



jag vara BARA tvungen att ha dessa söta ♥
tack min underbara älskling!






Tidaholm

Har precis kommit hem från Tidaholm, där Tiffy klippte sig!
Gick en vända på stan med min kusin, där det var marknad på torget. Och som jag har sagt tidigare - jag älskar marknader





Mobilblogg! Dålig uppdatering idag!!

Har varit med min underbara Lina hela dagen. Först åkte jag och Tiffy till henne, sen åkte vi hem till mig och myste framför tvn. Hon åkte hem för ett tagsen och jag mår skit! Pollen säsongen är i full gång antar jag?! Mår även dåligt, har en spy känsla :( + huvudvärk. Tiffy ska klippa sig i morgonbitti så det blir nog en eftermiddags uppdatering i morgon! Tar itu med alla kommentarer i morgon! God natt :)


R.I.P


brutalt!

Våran katt släpade in denna nyss! Stackars mus. Dumma katt! ;_;





kolla vad jag såg..



vill med gå där uppe i Stockholm och se på körsbärsträden >.<



jordgubbar!



ringlade lite smält choklad över och in i kylen.. Pappa blir nog glad sen :)





kvällens måltid

Det var så gott ♥





min måndag i bilder









Nyårs tema?!





Ska ta bort det inom kort.. Blev inte som jag hade tänkt mig :( 
Tänkte dekorera dom med, men det är ingen idé om jag ändå ska ta bort det snart!




oj eller..

hittade en gammal bild.. eller den är från våren/sommaren 2008 :3





OMG


SNYFT



Soligt!

Igår kväll trodde vi att vi skulle regna och blåsa bort, idag skiner solen som ingenting har hänt! De senaste dagarna har varit jätte konstiga och varierande! Igår var jag super förkyld med :( men idag är det mycket mycket bättre!

Vi har satt upp yttermöblerna ute och premiär för att äta ute med våra nya möbler med min familj idag ♥


Ska snart tvätta ute det, ska bli spännande om det blir något, tog inte i så mycket färg :) Snodde lite av brorsans färg nämligen :)




Hösten är tillbaka!

Älskar mim mamma! ♥ Hon är bäst..
Hela förmiddagen tillbringade vi oss att gå på marknad, shoppa på stan och handla mat. Så kul att göra allt tillsammans med sin allra bästa vän! Mamma står mig väldigt nära och kommer alltid att göra!

Jag fynda naturligtvis :) två små boxar som jag ska ha mina nagel dekorationer i och mamma köpte 1 ost och lite annat smått och gott! I stan shoppade vi smycken och jag hitta en solhatt! Har även varit hos mormor och hälsat på idag! :)



Det är verkligen grått och mulet ute, regn, kallt och blåsigt. Känns som att hösten är tillbaka.. Så tråkigt! 

Nu väntar vi på gäster här, vi ska äta tacos och mysa!
Ha en underbar kväll!





glad!

God morgon!
Mulet och blåsigt idag med, men det hindrar inte mig och mamma för att åka i väg :)

Have a nice Lördag ppl! :) ♥


hjälp...


JAG HATAR POLLEN!

Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen sätta nig framför tvn (och snörvla och lipa) och bara mysa med mig själv! Är chaufför åt mamma och hennes vänner ikväll, annars hade jag åkt i väg till mig JuliaSaknar henne så..

Ha en underbar och mysig kväll alla söta! ♥




testing testing



Mamma gick Vårruset igår i Jönköping, då fick hon med sig bland annat denna goda sak hem!

Vårruset:

"Det handlar om att springa, jogga, lunka eller gå 5 km i sin egen takt. Detta är i första hand inte en tävling utan en fest, en happening, för tjejer i alla åldrar. Ingen tidtagning sker. Var och en kan istället själv kontrollera sin tid på en stor digitalkolocka vid målet. Det viktigaste är att man trivs och har trevligt."

Next year, i will be there :)





tips!


Bli medlem och se själva Era rabatter i Eran stad: MyCityDeal
Hur bra som helst! ♥




my cute hair style ♥



Flätor och rosetter!
Jag har mitt nattlinne på mig, tyckte det passade in :)





Friday, i'm in love


God morgon! Nu tar jag helg :)





Sveriges historia


"I den unika tv-produktionen Sveriges historia berättar TV4 hela Sveriges historia och sätter historiska händelser, personer och skeenden i nytt ljus. Programledare blir Martin Timell, som tillsammans med ciceronen och historieprofessorn Dick Harrison guidar tittarna genom den svenska historien - från istiden fram till i dag."



Kollar nu på detta underbara program!
Jag älskar sånt här, så spännande
Har alltid varit intresserad av sånt här, gravar, vikingar, hällristningar, osv.. Sveriges historia med andra ord!

Någon mer som är det?
:)




nyår!

Nyår 2007 ♥




sommarflirt


betyg: mycket god!
Fast hallon är bäst! Risifrutti är ett bra mellanmål tycker jag! Och 230 kalorier är helt okej för en annan som tänker på vad man ska stoppa i sig :)


Testa, du kommer inte att ångra dig ♥





kalla vindar

Jag vet, suddigt kort :( 


Hemma igen efter shoppingen med grannen. Jag hittade inte speciellt, kom hem med tvättmedel iaf. Nu har det blåst till sig lite här utanför, riktigt kalla vindar! Men solen är framme och jag ska försöka hitta mig ett vindstilla ställe och sola lite på! 




Strålande morgon


Nu ska jag gå och äta frukost! Sen ska jag i väg med min granne, vi ska åka och shoppa :)
Ha en underbar dag i solen gott folk! För det ska jag, här är det nämligen strålande sol och vindstilla




kvällens måltid


under Anna Anka åt jag ugnsstekta grönsaker och mina söta köttbullar från igår, så gott ♥
maten från ugnen känns "nyttigare" än ifrån stekpannan, inte lika mycket fett osv :)

nu ska jag snart lägga mig i sängen och se på film.
God natt allihopa, vi hörs i morgon ♥




Blev ingen tv

Det blev inget Disney Channel för mig förut, grannarna kom över och pratade och jag lekte lite med deras son. Sen åkte jag och mamma för att handla :) jag ska inte äta godis egentligen, men ibland får jag lakrits abstinens och måste HA! ♥ Så det blev salta nappar och även Marabous nya polka. Men den är mest till pappa, ska tjuvsmaka lite :)

Det blev även premiär för mina sötisar ♥



Tävlingen!

Sara
Ida




Disney


glöm inte bort min tävling, den avslutas 19.00 ilväll ♥
har du inte anmält dig, så gör det :3 --> tävling






akyl dekorationer


haha, okej.. det var FÖRSTA GÅNGEN jag har gjort något sånt här. Men jag är nöjd ändå :) jag ska sitta och öva på detta tills jag blir proffs :3 Jätte roligt och bra tidsfördriv + att naglarna blir super söta ^^



Maros!


Jag beställde i förrgår och idag kom det. Hur smidigt som helst! Tack.
Jag beställde faktiskt 2 st påsar med pärlor, men det kom en extra, så tusen tack
Akryl vätska ja, ska börja med akryl, vill testa på hur det fungerar :) älskar att pyssla och pilla med små saker.. 



Just det, Maros har ett välfyllt sortiment med massa av nageltillbehör (som nagelpynt, nagellack, filar osv. allt som gör dina naglar glada) och även smink till ett SUPER pris. Prisvärt absolut och är nu min nya favorit sida. Billigt och bra, jag är kanon nöjd!

Här är hemsidan: Maros of Sweden




lilla burken



har dekorerat min lilla burk som jag ska ha bomullspads i ^^
cute, i think




meatballs with love








köttbullar

klart min sötnos ska vara med i köket ♥





Sweet pink bow nails!

Sorry för kass kvalité (från iphonen) måste fixa kamera och kamerastativ tills nästa gång ^^



Tips från mig och Lycka till, låt fantasin skena
Dina naglar, din fantasi




Trött!


Själv är jag super-mega-trött!
Blir det av mina pollen mediciner :( Not so good! + att jag väcktes av grannen som håller med på stora grävmaskiner utanför deras! Solen är inte framme ens! Hur ska denna dag sluta lyckligt?? Hihi, det finns nog andra saker jag kan göra för att pigga upp mig själv. Jag har Avatar här hemma, men har inte hunnit kolla på den än, kanske dax idag? Och jag måste måla om mina naglar :)

Have a nice day todag sweeties!




Dislike!


Sitter här med snorig snok, ögon som rinner och nyser konstant! Jo nämnde jag att det kliade med?! Turen kom idag till mig för att ge mig en riktigt vårhälsning att "nu är jag här".

Har alltid inte haft det såhär. Blev pollenallergisk 2005.. Alltså för 5 år sen. snyft. Känns otroligt tråkigt! Framför allt jobbigt!





Någon mer som har fått denna lycka?!



ändrade planer!



  • 1:a pris: 20 st valfria dekorationer
  • 2:a pris: 10 st valfria dekorationer

Lycka till igen :)
Tävlingen hittar du här





I miss...





Saranghae DBSK

Åh vilken härlig dag!
Solen skiner, vindstilla, 12+, hum, säkert mer i solen.. Lovely! ♥
Har varit chaufför åt mormor idag, ska hämta henne senare med!
Måste fixa lite mat nu!

Musiken på högsta volym..





TÄVLING


Nageldekoration!
Vinn 20 st olika dekorationer för att sätta på dina naglar.
Du kan välja hur du vill, om du vill ha en av varje, eller 5 st av varje. Eller två av varje. Du får välja hur du vill men det är 20 st sammanlagt Du kan vinna!
Tävlingen avslutas på Onsdag!

TÄVLINGS REGLER
  • Länka i din blogg med bild och text som du hittar här ovan.
  • Skriv sedan ytterligare en kommentar med mail och direktlänk till ditt blogginlägg.
  • Se till så att alla länkar fungerar

                                    • Lycka till!

  • Du får gärna lägga till mig på Bloglovin så missar du inte när vinnarna dras
  • och så har du koll på när det kommer nya tävlingar ;)



2010-05-02 @ 19:04:37 Permalink ✿ Lisas tävlingar Kommentarer (70) Trackbacks ()


blommor




2010-05-02 @ 17:16:04 Permalink ✿ Lisas nails Kommentarer (18) Trackbacks ()


Söndag och sol




2010-05-02 @ 12:22:44 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (16) Trackbacks ()


god natt!


kryper ner i sängen och ser på film



Good Night Sleepy Sandman Smiley Smilie Smileys Smilies Emoticon Emoticons Animated Animation Animations Gif Pictures, Images and Photos



2010-05-01 @ 21:45:22 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (15) Trackbacks ()


Vem vinner tro?!

Jösses så spännande, Körslaget.
Nej nu överdrev jag, det är inte så spännande tycker inte jag, men det är bra underhållning när man inte har något att göra på lördags kvällarna :) Jag har inte följt detta eftersom jag inte kan offra mina lördags kvällar med att se sånt här när det finns annat skoj man kan göra, men som sagt, bra tidfördriv när man inget har att göra! :)



2010-05-01 @ 20:15:39 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (4) Trackbacks ()


SOL

hej du underbara sol, äntligen kom du!! bättre sent än aldrig
hittade 2 kort från förra fredagen då vi hade liten b-day party for me!




Och ett gammalt från Emmas b-day :)

L O V E




2010-05-01 @ 19:41:25 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (13) Trackbacks ()


crazy ride!

Would you ride something crazy?

Detta är en av de rider på toppen av Stratosphere i Las Vegas. 909 ft över marken hängande över kanten på tornet.
909 feet = 277.0632 meter

Skulle Du våga?



Själv blev jag alldeles svettig och skakis bara att se detta. Jag är livrädd för höjder! Men älskar att flyga flyplan!


2010-05-01 @ 17:41:21 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (14) Trackbacks ()


Kärlek ♥

Fast det är nästan storm och fasligt kallt ute, så går inget upp emot en varm dusch och min lilla älskling ♥ mys och gos värmer perfekt!





2010-05-01 @ 16:23:54 Permalink ✿ Lisas Tiffy Kommentarer (6) Trackbacks ()


Photos from yesterday ♥



en gryta på fläskfilé med svamp, ris och fetaost sallad


en väldigt kladdig kladdkaka



2010-05-01 @ 14:38:20 Permalink ✿ Lisas mat Kommentarer (14) Trackbacks ()


Alli

Jag är ett fetto!
Väger 2 kg för mycket enligt tabellerna/vågen och räknas då in zonen: överviktig(?!)
Dom MÅSTE MÅSTE BORT nu innan sommaren och gärna lite mer om det går!
Tar och testar Alli, tycker de har en bra plan och ett + till räkning med kalorierna och fett!

Så ny månad och nytt löfte!




2010-05-01 @ 13:39:15 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hej Maj!

1 Maj - traditionella vår marknaden!
Vädret kunde ha varit bättre, nästan höst varning på detta

Fyndade naturligtvis.. Pärlor, (ska fixa mig ett eget halsband och armband) och hårspännen! Hårspännen får man aldrig nog av, speciellt inte om man har lugg! Dom jag köpte hårspännena av var thailändare :) jätte söta allihopa (tror det var en familj) De hade så sjukt mycket söta saker från Thailand(?!) Sånt som man är van vid att se i alla söta shoppar i Thailands små gator. 
Ville ha massa saker, men ekonomin fick bestämma, då blev det så. :'( Tjejen (mamman?) som jag pratade med där var jätte snäll, vi började att prata om Thailand och asien, jag fick ett hårspänne på köpet, TACK så mycket kära du! ♥







2010-05-01 @ 12:18:43 Permalink ✿ Lisa Kommentarer (7) Trackbacks ()


RSS 2.0