vilken vecka

vilken vecka ! det började i måndags med ett jobbigt möte , sen p - böter - FÖR INGENTING , för en kompis madrass ! så onödigt .. egentligen borde hon erbjuda sig att betala , eftersom vi stod där för hennes skull , men hepp .
i onsdags var jag hos tandläkaren och hon var jätte dum , hon var inte försiktig alls , fast jag grät av smärta !! och sen inbilla hon sig att jag hade hål i en visdomstand ( det syndes inget hål på bilderna ) . min visdomstand är ju knappt ut växt . behövet inte laga tycker man ju !! hon va lite konstig . så massa pengar på ingenting !! vill va barn igen då det va gratis ! hade ont i käften 2 dagar efter , kunde inte ens äta en banan , men efter massa tabletter gick det över . helt sjukt ! otur ?!
fick virus i datorn med - otur !
i torsdags skjutsade jag min granne till kss , vi va nära att bli påkörda .. och även skjutsade jag mormor till tandläkaren , så extra pengar för mig ( tur !!! )
igår skulle jag egentligen ha opererat mig på vårdcentralen , men det blev inte så , för han vill ha mer tid .. så på torsdag får jag turen !! men otur såklart för jag inte fick gjort det idag , har så ont !! så mer ont i nästan 1 vecka till :'( otur otur otur !!
igår har det regnat hela dagen med , på självaste MATFESTIVALEN !! kan man få mer otur ? aldrig att jag går ut i det dumma vädret för att få en bit mat !!! men idag är det sol fast blåst .. då vågar man sig ut en stund !!




Kommentarer
Postat av: Ninja Fruit

Usch, det här med visdomständer är inte kul för 5 öre! Jag var riktigt nära på att behöva operera bort en av mina helt i onödan, om jag inte gått till en käkspecialist. Tandvärk överhuvudtaget är inte att leka med. =/

2009-08-29 @ 18:52:13
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0